Furnizori

CEI MAI RENUMIȚI PRODUCĂTORI, ÎN SLUJBA PROIECTELOR TALE!

Am construit o rețea puternică de furnizori renumiți în domeniul materialelor compozite și termoplastice pentru a le oferi clienților noștri produsele cele mai potrivite din punct de vedere calitativ.

REICHOLD

Reichold este unul dintre cei mai importanti furnizori globali de rășini nesaturate din polyester pentru compozite și rășini pentru stratificare cu aplicabilitate în numeroase domenii.
http://www.reichhold.com/

Johns Manville

Având o tradiție de peste 150 de ani, Johns Manville produce materiale premium pentru izolarea clădirilor și utilajelor, fibră de sticlă și materiale nețesute pentru uz comercial, industrial și rezidențial.
http://www.jm.com

Magnum Venus Products

Magnum Venus Products (MVP) este cel mai mare producător mondial de echipament pentru aplicarea materialelor compozite: sisteme de pompare, pistoale spray, sisteme de înfășurare filamentară.
http://www.mvpind.com/

DIPEX

Producător de țesături din fibră de sticlă de înaltă calitate, cu aplicabilitate în domeniile: energie regenerabilă, ambarcațiuni, sporturi, construcții și în industriile automotive și apărare.
http://www.dipex.sk/

Raymond Group

Producător ceh de de țesături speciale, structurate și nestardardizate, centuri din fibră de sticlă și echipamente pentru producția de țesături, dispozitive de bobinare pentru înfășurare filamentară.
http://www.raymond.eu/

AKPA Chemicals

AKPA Chemicals este o companie specializată în producția de peroxizi organici, inițiatori, acceleratori și substanțe de uscare a vopselei pentru industria compozitelor, a vopselei, materialelor plastice și a cauciucului.
http://www.akpakimya.com

Resoltech

Având o gamă de produse de o calitate excepțională și o bogată activitate de cercetare efectuată de o echipă de specialiști în rășini, Resoltech a dezvoltat peste 500 de sisteme pentru diverse piețe și diverși producători.
http://www.resoltech.com/index_uk.php

TR Industries

TR Industries este furnizor pentru industria producătoare de fibră de sticlă, plastic ranforsat și marmură compozită. Produsele companiei includ compuși, agenți de demulare și lustruire.
http://www.trindustries.com/

Wiz Chemicals

Fiind prezentă pe piața materialelor auxiliare încă din anul 1983, compania Wiz Chemicals este recunoscută internațional ca lider în laminate și agenți de demulare pentru mase plastice.
http://www.wiz.it/

ES Manufacturing

Având o tradiție de 40 de ani în domeniu, compania oferă una dintre cele mai complete game de rollere destinate să îndepărteze sau construiască materiale compozite rezistente.
http://esmfg.com/

RST 5

Încă din anul 1999, compania din spatele solventului RST își canalizează eforturile înspre crearea unei alternative non-toxice la solvenții industriali clasici, pe bază de acetonă.
http://www.rst-5.com/live/index.html#home

ACC Silicones

Producător și distribuitor de siliconi în diverse forme precum adeziv RTV, silicon de etanșare, cauciuc laminat, geluri și fluide pe bază de silicon.
http://www.acc-silicones.com/

Vosschemie

Producător și distribuitor de produse diversificate, pe bază de rășini cu prelucrare la rece. Ofertă vastă de produse și servicii pentru piața industrială mondială.
http://www.vosschemie.de/

Bostik

Compania este recunoscută pentru activitatea de lungă durată în cadrul industriei transporturilor, prin oferirea de soluții inovative și calitative în materie de adezivi și sisteme de etanșare.
http://www.bostik.com/

Airex Baltek

Producător și distribuitor internațional de siliconi și materiale compozite pentru utilizare în domenii diverse precum arhitectură, comunicare vizuală, transport, industrie și energie regenerabilă.
http://www.corematerials.3acomposites.com/

ThermHex

Producător de polipropilenă tip miez de fagure utilizată în special de către producătorii de panouri compozite, fiind folosită cu succes într-o mare varietate de domenii și industrii.
http://www.thermhex.com/de/index.php

TVK

Producător maghiar de materie primă pentru procesare a maselor plastice pe bază de hidrocarbonați cu aplicabilitate în diverse domenii și industrii.
http://www.tvk.hu/en/

Viba Group

Producător și distribuitor de mase plastice complexe prin procese specifice precum extrudare, suflare cu aer cald și injectare în matrițe. Compania utilizează și materiale biodegradabile.
http://www.vibagroup.com/

Asahi Kasei

Producător și distribuitor internațional de materiale petrochimice, polimeri, solvenți profesionali, rășini sintetice, latex, explozibili, aditivi cosmetici și alimentari și consumabile cu aplicare industrială.
http://www.asahi-kasei.co.jp/chemicals/en/

Lanxess

Producător și dezvoltator de soluții inovative în materie de plastic, cauciuc, materiale chimice profesioniste și intermediare, cu aplicabilitate în diverse industrii.
http://lanxess.com/en/corporate/home/

Elix Polymers

Linia de producție de înaltă calitate oferă compoziți polimerici, bazați în principal pe acrilonistril-butadeină-stiren (ABS) și stiren-acrilonitril (SAN) care îmbunătățesc performațele maselor plastice.
http://www.elix-polymers.com/home/